Marturiile clientilor

Am cumparat produse pentru prietena mea. Sunt ok. Ca si sugestia mi-as dori mai multe produse de culoarea rosie.

Claudiu Oancea ( Targu Mures), 15 mar. 2018

Livrare imediata, masurile corespund in mare parte, produse calitative si preturi competitive!

Sfetania U ( Buzau), 09 ian. 2018

Singura firma care trimite lenjeria in cutii de carton si discret, fara inscriptii si fara scoch personalizat. Singura nemultumire o reprezinta stocul mic la produse. Aduceti mai multe modele

Mihai Petcu ( Bucuresti), 24 oct. 2017

Cam scumpe unele produse!

Casian Minea (Oradea), 04 oct. 2016

Totul a decurs foarte bine. Mulțumesc.

Daria Istrate (Gaesti, Dambovita), 23 dec. 2015

Am avut nevoie urgenta de un produs care aparea pe site ca "indisponibil pe stoc" Am sunat sa vad daca imi pot face rost de el, pentru ca nu il mai gaseam nicaieri si am fost tratata cu profesionalism. In 3 zile mi-au facut rost de produs chiar daca nu aparea fizic in stoc. Le multumesc din suflet celor de la site, ca m-au ajutat sa arat super la petrecerea la care urma sa merg. Voi mai cumpara pentru ca am incredere.

Georgiana Popa (Iasi), 01 aug. 2013

Mi-a placut maxim sa comand de pe acest site. Fetele de la call center sunt foarte dragute. Am primit produsele repede, chiar a doua zi. Calitatea este exceptionala. Va multumesc

Ramona Baluta (Targu Mures), 10 iul. 2013

Costumele de baie Jolidon sunt incredibil de frumoase. Nu am rezistat si am cumparat 2 modele, produsele au ajuns in 24h ambalate frumos. Sunt exact ca in poza. Multumesc IntimDeLUX m-ati scapat de alergaturile prin magazine. Recomand magazinul tuturor.

Andreea Zsolt ( Covasna), 18 mai 2013

Am cumparat produse din colectia Jolidon 2013. Produse superbe, materiale de calitate iar cei de la site au fost extrem de prompti. Isi fac treaba asa cum trebuie. Recomand cu incredere.

Denisa Marcu ( Husi), 17 mai 2013

Costume de baie Jolidon superbe sunt pe acest site. Am cumparat un model si a fost asa cum mi l-am dorit. Prezentare corecta.

Anca (Rm Valcea), 01 mai 2013

Am avut o problema odata ce am primit produsul de la intimdelux nu imi statea prea bine. Am sunat si mi s-a oferit cea mai buna solutie posibila - mi-au schimbat modelul fara prea multe intrebari. Iar daca as fi refuzat schimbarea acestuia pur si simplu mi-ar fi returnat banii platiti. Sunt de incredere iar asta imi da siguranta ca pot sa revin.

Cutunac Elly ( Bucuresti), 03 iul. 2012

Votez acest magazin ca fiind cel mai bun. Seriozitatea si profesionalismul sunt la cote maxime. Stela

Stela Mitroi ( Sibiu), 30 iun. 2012

Promptitudinea acestui magazin este excelenta. Am comandat ieri produsul a ajuns la mine in 24h. Multumesc intimdelux. Voi reveni.

Ana Maria Ciorbea ( Botosani), 26 iun. 2012