Transport si retururi

Pentru a ne ridica la inaltimea asteptarilor clientilor nostri am ales mai multe variante de livrare. Produsele se livreaza pe intreg teritoriul Romaniei.

IntimDeLUX (intimdelux.ro) va pune la dispozitie livrarea coletelor prin curierat rapid:

 

FanCourier, Livrare in 2-3 zile, Grila de calcul in functie de valoarea comenzii
0 RON - 199 RON: 9.9 RON
199 RON - sau peste:  transport  GRATUIT

Tariful de 9.9 RON este valabil pentru zona de acoperire FanCourier (km exteriori 0) iar localitatile pot fi verificate aici.

Garantia Returnarii produselor

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. Lena Decor S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Returnarea produselor de uz intim:

Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE chilotii, catsuit-urile sau seturile care contin chiloti sau articole intime. De asemenea nu se pot returna produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

Save

Save